MIN EGEN MIDDAGSOPPSKRIFT

God mandag kjære lesere! Jeg har som på en vanlig mandag vært på jobb. Godt, fint, flott og fantastisk. JA det var faktisk veldig godt, fint og fantastisk å reise på jobb i dag. Klokken 06.00 var jeg klar for å starte dagen, og veldig klar for å reise på jobb. Når jeg sto opp så hadde jeg en følelse på at denne dagen kom til å bli bra, og den ble som planlagt, en helt vanlig dag, bare at jeg følte meg kjempe glad og klar for å gjøre endel. Det var helt til jeg kom hjem, var sliten i bena og trøtt. Så etter jeg kom hjem har jeg ikke gjort alt det jeg tenkte å gjøre. Jeg hadde tenkt til å ommøblere i ene rommet i andre etasjen, vi får se om jeg eventuelt gjør det i morgen.  Denne uken skal jeg jobbe fem av sju dager, selvfølgelig arbeidshelg. Mine dager er ikke så spennende da jeg har arbeidsdager, derfor har jeg i dag tenkt å legge ut en ny oppskrift.  I dag blir det ikke en kake oppskrift, men en oppskrift på mine hjemmelagde vårruller. 

DETTE TRENGER DU TIL VÅRRULLENE:
♦ Kyllingkjøttdeig - 1pk (Kan ha annen kjøttdeig om du ønsker)
♦ Løk - 1/2 stor løk
♦ Gulrot - 3 stk  
♦ Glassnuddler - 1pk ( hvis du kjøper på KIWI)
♦ Rispapir - 1pk
♦ Krydder - må smakes til ( Bilde vises lengre ned)
♦  Rapsolje ( kan sløyfes om du heller ønsker å steke i panne)

SLIK GJØR DU DET:
€ Først tar du rispapiret ut av plastikken og letter det i et fuktig håndkle, slik at de blir myke. Disse kan ligge i håndkle mens du gjør det andre. 
€ Stek kjøttdeigen i en stekepanne, husk å del kjøttdeigen i så små biter som mulig. 
€ Skrell så gulrot og løk, og det kjør det opp i biter i den blender. Slik at det er hakket opp i fine små biter. Tilsett dette opp i stekepannen etter du har stekt ferdig       kjøttdeigen. 
€ Legg så glassnudlene i varmt/lunket vann til du kjenner at de har blitt myke og fine. Ta så å sil ut glassnuddlene av vannet og klipp de opp i passe små biter. Før du tilsetter dette oppi stekepannen sammen med kjøttdeigen og grønnsakene. Smak til med krydderet.
€ Ta rispapiret ut av det fuktige håndkle og ta så av et og et papir av om gangen, mens du ruller vårrullene sammen. Det er mange måter å rulle en vårrull på, men jeg bruker å legge fyllet (kjøttdeigen,grønnsakene og glassnuddlene)  over det ene hjørnet, bretter hjørnet over fyller, ruller en runde og. bretter inn de to hjørnene på siden før jeg ruller helt sammen. Jeg fester siste hjørne med et lite strøk egg. 
€ Rull sammen alle vårrullene før du tar å steker de. Om du steker i steke panne, en frityrkoker, steker de inne ovnen eller i en kjele med rapsolje, pass ihvertfall på hvis du steker de i olje at det ikke blir for varmt. Da har dem lett for å bli svidd, og det kan sprute endel olje når du legger de ned i kjelen eller frityrkoker. 
 


Bilderesultat for hvilken krydder til vårruller 
Her er bilde av krydderet jeg bruker i mine vårruller. Du kan selvfølgelig bruke hvilket krydder du selv ønsker. 
 


Rispapiret du finner på KIWI


Så her var min middag i dag! Hjemmelagde vårruller by IsaMoen

 

Så har du gjort noe i dag? Hadde du noe godt til middag? 


IsaMoen

0

Skriv en ny kommentar