TI TING JEG IKKE GREIER MEG UTEN

Heisann i dag tenkte jeg at dere kunne få vite hva jeg ikke greier meg uten. Noe av det kunne jeg kanskje greid meg en liten tid uten, men ikke i flere uker og ihvertfall ikke greid meg uten hele livet. Så da er det bare å lese i vei, om du ønsker å vite hva jeg ikke klarer meg uten. 

1. Familie og venner
 - Familie og venner betyr alt for meg. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort i denne verden uten min kjære familie og mine kjære venninner. Livet er ikke alltid en dans på roser, og det er alltid godt å ha noen du kan støtte deg på og stole på hvis du trenger å snakke med noen. Ekte venner og familie er dem som aldri forsvinner, de er der dag og natt for deg. Venner kan komme og gå, men ekte venner er der for deg til siste slutt. Man trenger nødvendigvis ikke å snakke daglig, men det å vite at hvis det er noe så er du ikke alene. Og i familien min betyr alle alfa omega for hverandre, enkelte venner er også som familie. 


2. Jobben
- Jobben er ikke nødvendigvis kun et sted du tjener penger, det er det ihvertfall ikke for meg. Min jobb betyr så mye mer, jeg får hjelpe andre mennesker som trenger det, jeg lærer nye ting startsett hver dag og på jobben min er det alltid noen å snakke med hvis du trenger hjelp eller hvis du bare trenger å få snakket med noen. Når jeg jobber glemmer jeg bort alt det andre som har skjedd i livet, som jeg begynner å tenke på når jeg sitter hjemme. Derfor er jeg så glad i å jobbe og det er derfor jeg elsker jobben min over alt på jord. Pluss at jeg synes jo at jeg har en fin arbeidsplass med gode medarbeidere.
 

3. Sminke, parfyme og deodorant
- Sminken betyr ganske mye for meg, det en den som får meg til å føle meg vel og fin. Dessuten er jeg ikke glad i å lukte vondt heller. Parfyme og deodorant er alfa omega for meg, må alltid ha på det når jeg skal noe. Og ja for å ikke lukte vondt er det jo bare å dusje, men når du løper rundt på jobb, og blir svett, er det ikke bare bare å dusje mens jeg er på jobb. 


4. Baking
- Baking er noe som får jeg til å være kreativ og ikke mist lage noe som smaker godt. Når jeg baker bruker jeg somregel ikke en ferdig oppskrift, jeg må alltid prøve meg frem og finne ut av min egen oppskrift, men bruker mye av de samme ingrediensene. Jeg får også tiden til å gå når jeg baker, og når jeg ført begynner blir det ikke alltid bare en kake eller et bakverk, det kan gjerne bli noen flere. 

 

5. Mobilen
- Hva skulle jeg gjort uten min kjære mobil. Mobilen trenger jeg likt som andre mennesker, ved å få tak i folk, sosialemedier, tidsfordriv og mye mye mer. Mobilen er med meg over alt, og den er ganske grei å ha. Hva hadde du gjort uten mobilen din? Jeg mener ikke at jeg ikke hadde greid meg uten mobilen i en time, men å ikke ha mobil i flere dager kan nok bli et lite problem for min sin del. Ihvertfall hvis jeg skal på jobb, da alarmen min er på mobilen. 


6. Tannbørsten og Tannkremen
- Hvem greier seg uten tannbørste og tannkrem? Greit jeg er avhengig av å pusse tenner, fordi jeg verken liker dårlig ånde eller plakk, mat eller andre ting på tennene. Dessuten er munnhygiene noe av det viktigste for fine og sterke tenner. Ingen har vel lyst på tenner som råtner og mye hull.
 

7. Sjokolade
- Jo jeg hadde vel greid meg en liten stund uten sjokolade, men hadde jeg valgt hadde jeg ikke greid meg uten sjokolade. Det smaker godt og jeg elsker sjokolade mer enn noe annet søtt og godt. Sjokolade kan også brukes til det meste, i kaker, sammen med frukt og til dessert. Jeg liker mye forskjellig sjokolade, men fin favoritt sjokolade for tiden er Nidar sin VILL bringebær. Hva er din favoritt sjokolade?


8. Hårbørste og hårolje
- Det er et must for meg som har langt hår. Jeg må gre håret noen ganger om dagen da det fort kan bli knutete når jeg driver med andre ting enn å sitte rolig. Haha. Hårolje får håret mitt til å bli mindre slitt og mer glatt. Hvordan skulle håret mitt vært uten hårbørste og hårolje? Det har jeg ikke lyst til å finne ut engang.

9. Dusjen
- Personlig hygiene er viktig for alle håper jeg. Dusje er både godt, fint og et sted du virkelig får vasket hele deg på engang. Jeg elsker å dusje, og kunne gjort det i flere timer, ikke at jeg har tid til å bruke flere timer på å dusje, men jeg kunne ha gjort det om jeg hadde tid. I en vanlig uke dusjer jeg minst annen hver dag, Max en dag daglig, og det ikke skjer noe så jeg må dusje flere ganger. Hvis jeg er på ferie i et varmt land dusjer jeg ihvertfall en til to ganger daglig, mye fordi det er varmt, men også hvis jeg har badet i saltvann, da huden min reagerer litt på det saltvannet.
 

10. Musikk
- Hva er et liv uten musikk. Musikk hører jeg på hele tiden, når jeg er trist, glad, sint eller om jeg kjeder meg. Det finnes alltid en sang for hvert humør du er i. Musikken får meg alltid til å føle meg bedre og uten musikken hadde jeg ikke greid å være meg selv. Det lager også god stemning om man er på fest eller en eller annen sammenkomst. Og hvordan skulle man danset uten musikken. Jeg tror de aller fleste ikke ville greid seg uten musikk i livet.

 

IsaMoen

1

Jeg skulle ønske jeg også kunne bake.. Dessverre er det ikke håp for meg, haha! Ha en fin dag 🤗

Skriv en ny kommentar