KJÆRE ALLE MINE SØSKEN!

God lørdag morgen kjære lesere. Nå har jeg nettopp bakt eplekake siden det skal være en sammenkomst med folk fra jobben i dag. Jeg jobber jo dessverre, men det blir kake på de andre for det.

I natt hadde jeg en merkelig drøm, det var en drøm om da min miste lillesøster var liten. Når jeg våknet fikk det meg til å tenke mer og mer. Jeg savner den tiden hun var liten og bruke pleier, men til høsten så begynner hun i førsteklasse, det er helt utrolig at tiden går så fort. Min minste lillesøster Mia ble født kun litt over en måned før jeg hadde konfirmasjonen min. Det at det er seks år siden jeg ble konfirmert er litt rart å tenke på, siden jeg husker det som om det skulle vært i fjor. Ja, ja det er vel sånn at tiden går fortere jo eldre man blir. Mia er den av mine søsken jeg tror jeg har brukt aller mest tid med, i forhold til de forskjellige aldrene på søskena. Jeg har kun bilder av oppveksten til mine to minste søsken i Emma og Mia, jeg fikk jo ikke min første iPhone før jeg var 13år, og Emma ble født i sommerferien da jeg fikk iPhonen. Det er litt trist å tenke på ihvertfall i forhold til de to andre søskena mine om jeg ikke har like mye bilder av. Emma begynner i 3 klasse til høsten, og jeg fikk jo sjokk da hun begynte i første klasse. Men jeg må ærlig innrømme at jeg savner den tiden mine to miste søsken var yngre, spesielt Mia, for da begynte jeg på videregående og tok skolen litt mer seriøst. Jeg savner det å sitte på skolen og lære ting jeg ikke kunne så mye om fra før av. Men forhåpentligvis blir det nok skole på meg igjen engang, jeg har jo lyst til å studere sykepleier. Jeg synes de minste i familien vokser alt for fort, skulle ønske tiden kunne stå stille en stund så jeg virkelig får sett de vokse opp, utenom at jeg må jobbe hele tiden. Det er ikke like ofte jeg ser mine søsken nå lenger da jeg jobber turnus, og har flyttet i eget hus. Her har jeg skrevet et lite "brev" til mine søsken:

"Kjære alle mine søsken, dette er et lite brev til dere. Jeg begynner først med deg Emilie. Tiden går og du vokser fortere opp en vi tror. Du bor nå ett lite stykke unna og vi ses så Skjeldent. Men du skal vite at jeg alltid er der for deg, og det kommer jeg alltid til å være. Du begynner snart i 10ende klasse, og videregående nærmer seg, husk det og vel det du selv ønsker å gå, noe du kan leve med resten av livet. Det er selvfølgelig lov til å endre etter noen år, men ikke velg hva alle andre vil du skal gå. Du er et godt menneske Emilie, og alle rundt deg setter stor pris på deg, ikke glem det. Ikke bli voksen for fort. 
Emil du er en sprudlene gutt som begynner på ungdomsskolen til høsten. Husk å vær deg selv og ikke vært redd for å si hva du mener. Ikke ta til deg alt det alle andre sier til deg, du er fantastisk slik du er og jeg er stolt over å ha deg som lillebror. Og kjære lillebror aldri slutt med turn, du har blitt så utrolig flink opp over årene, og ønsker du snart kan begynne å konkurrere. Turn er noe vi to alltid har hatt sammen, noe jeg har lært deg mye av og jeg ønsker at jeg an følge veien din videre selvom, du også er glad i spille og lage YouTube videoer. Du har snakket at du ønsker å jobbe med data når du blir større, og jeg håper du blir det du ønsker selv om du har noen utfordringer med deg. 
Emma du er en strålende jente som snart er tredje klassing. Du vokser og vokser og blir flinkere til alt. Du utfordrer deg selv med både penger, klesstiler og hårsveiser. Husk å alltid vær deg selv lillevenn, du er bra nok som du er. Og husk å alltid være til andre slik du ønsker at andre skal være mot deg. Tiden går, men det er nå du finner de vennene i livet som følger deg hele veien. Jeg fant en av mine bestevenner på barneskolen, og det vil nok også du. Vær flink og lær mye, men du får ikke vokse for fort du heller. Vær barn så lenge du kan. 
Mia, kjære lille Mia min. Jeg sitter her med tårer i øynene når jeg tenker på hvor stor du har blitt. Du skal begynne i første klasse nå til høsten og jeg vet du gleder deg selv om jeg håpet du kunne være liten for alltid. Jeg vet du er flink til mye og ønsker å lære. Å begynne på skolen er et kult steg for alle barn, men husk at skolen er viktigere for tiden senere, og at det er der du skaper mange flotte minne du kommer til å huske resten av livet. Å være litt rampete går greit, men ikke for mye heller. Husk at disse lærerne er litt eldre enn deg. Men du må også huske å ikke gi slipp på det å være barn selv om du begynner å bli stor. Vær barne i deg så lenge du kan. Alle mine kjære søsken ikke glem at jeg alltid vil være her for dere og setter pris på dere. Dere kan alltid komme til meg uansett hva det gjelder. Og til mine to bonus søstre, jeg er akkurat like mye søster for dere og som jeg er for mine andre søsken. Dere betyr akkurat like mye for meg og jeg kommer alltid til å være der for dere uansett hva. Alle mine søsken jeg skal alltid passe på dere uansett hvor gamle dere er og blir. Jeg er så utrolig glad i dere og takknemlig for at dere finnes i livet mitt."Verdens vakreste Emilie♥


Min kjære Lillebror Emil - Youtube kanalen Her 


Verdens nydeligste Emma♥


Lille søte Mia min♥


Er ikke så lett å ta bilde av hele gjengen samtidig♥

Har du mange søsken? Eller endel yngre søsken?
Ha en riktig god helg alle sammen!
 

IsaMoen

0

Skriv en ny kommentar