EN DAG FORSEN...

 

Hei nå har det gått en uke siden jeg begynte med den såkalte ukens. Og for å være helt ærlig så er det vanskelig å skrive de innleggene. Men det blir ukens innlegg nå også, som jeg egentlig skulle skrive i går, men var så trøtt etter jobb at jeg dro ut og spiste middag, og halv sov når jeg kom hjem igjen. Det blir da ukens en dag senere enn det det egentlig skulle ha vært. I dag har jeg fri, jeg har fått sovet ut og så har jeg fått sett på film før jeg begynner og suse rundt i huset. Det passet meg egentlig ganske bra å skrive dette innlegge i dag, istedenfor i går. 


Denne uken så har jeg jobbet seks av syv dager, Dagvakt mandag, tirsdag og søndag. Også hadde jeg kveldsvakt torsdag, fredag og lørdag, kjenner jeg er ganske sliten etter en slik lang jobb uke, men føler det også er ganske greit med en slik uke innimellom. Jeg synes det er veldig koselig å jobbe helg, da jeg selv føler jeg har mye bedre tid til pasienten, og jeg kan gjøre ting som jeg kanskje ikke hadde fått gjort på en mandag for eksempel. Så i går (søndag) så bake jeg eplekake på jobb, og pasienten ble nok veldig fornøyde med å få fersk eplekake etter lunsjen, håper jeg da. Denne uken som har gått har jeg ikke fått gjort stort mer enn å jobbe, sove og til tider spise litt. Vi får håpe denne uken vi har begynt i nå blir mer spennende.  Her er min ukens.

Ukens mest spilte låt: 
Det er den nye låten til Tix - Shotgun. Jeg var litt usikker når jeg først la den til i spillelisten min, men jeg kan ikke noe for det, jeg bare digger låten.

 

Ukens oppskrift:  Den finner du her 

 

Ukens mest leste blogg:
Denne ukens mest leste blogg fra min sin side er JennieSofie. Hun er ung, men er utrolig flink til å skrive. Jeg har jo også sett videoen hun la ut på bloggen sin om drikkepress. Jeg synes videoen var veldig bra, og at hun selv faktisk ikke føler at hun trenger å drikke selvom har vært på fester. Alle burde vite at det er et valg om du ønsker å drikke eller ikke, drikkepress er dessverre ganske vanlig, og det kan tilslutt blir vanskelig å si nei. Link til videoen her .

 

Ukens opptur og nedtur:
Ukens opptur må ha vært å lage kake både på jobb og til sammenkomsten som var lørdagskvelden. Jeg er jo veldig glad i å bake så det å kunne bake til andre både på jobb og privat er helt super. Jeg lagde da eplekake som jeg tidligere har skrevet til den sammenkomsten som var, og etter tilbakemeldinger fra folket så likte de den veldig godt. Og ingen ting gleder meg mer enn det. Haha. Vi får se om det blir noe baking på jobb i de neste ukene som vi har foran oss. 

Ukens nedtur var vel det at jeg ikke fikk vært med på sammenkomsten da jeg selv hadde arbeidshelg og måtte jobbe kvelden. Det kommer sikkert flere ganger, men jeg trivdes på jobb også, men det så ut til at de hadde en fin kveld sammen, gjengen fra jobb. Neste gang kommer jeg også, håper jeg. hehe. Ellers så har det lynet og tordnet i går (søndag) noe de fleste vet at jeg hater mer enn noe annet, så det var ikke akkurat noen opptur, mer en nedtur denne uken. Heldigvis har det regnet en del da, selvom jeg ikke alltid ønsker regn, men nå var det så tørt ute at det virkelig trengtes. 

 

Hvordan har din uke vært? 

 

IsaMoen

 

1

Har hatt en grei uke. Men håper du får en fin uke videre :D

Skriv en ny kommentar